Top Apps te installeren via Installatron...


Op deze pagina vindt u informatie over een aantal Apps die u met "Installatron" via het controlpanel kunt installeren. Er zijn in totaal meer dan 150 verschillende apps beschikbaar.

 

Drupal
Drupal
 
Drupal is een publishing platform gecreëerd voor het bouwen van dynamische websites met een breed scala aan functies en diensten. Drupal ondersteunt een breed scala van web projecten, variërend van persoonlijke weblogs tot grote community-driven en corporate sites. Gebruik als-is of snap in een van de duizenden gratis ontwerpen en plug-ins voor een snelle montage ter plekke. Ontwerpers houden van de flexibiliteit. Website beheerders houden van de onbeperkte schaalbaarheid.

Wordpress
Wordpress
 
WordPress is een geavanceerde persoonlijke publishing platform / blogger met een focus op esthetica, web standaarden, en bruikbaarheid.
 • Extra pagina's kunt u niet-blog content eenvoudig te beheren, zodat je bijvoorbeeld kan een statische "Over mij" pagina.
 • Een volledige thema systeem maakt het mogelijk het ontwerp van alles, van de eenvoudigste blog om de meest ingewikkelde webzine een fluitje van een cent.
 • Wijzigingen in sjablonen en gegevens worden direct weergegeven op uw site, zonder de noodzaak voor het regenereren van statische pagina's, en alle gegenereerde HTML is volledig compatibel met W3C standaarden.
 • WordPress biedt volledige ondersteuning voor zowel de Trackback en Pingback normen.
 • Bezoekers kunnen commentaar op uw blog-items en commentaar kan worden uitgeschakeld op een per-post.
 • Spam bescherming niet langer vereist comment spam van uw blog.
 • Registratie van de gebruiker in staat stelt bezoekers te registreren en onderhouden van profielen en laat geverifieerde reacties op uw blog, indien ingeschakeld.
 • Wachtwoord beveiligde posts stelt u in staat om wachtwoorden te geven aan een bepaald bericht om ze te verbergen voor het publiek.
 • Een volledige XML-RPC-interface maakt het mogelijk om WordPress uit te breiden en de klanten zijn ontworpen voor andere platforms zoals Zempt te gebruiken.
 • Gebruikers groepen in staat stelt tot 10 niveaus van gebruikers, met verschillende niveaus met verschillende (en configureerbare) de rechten met betrekking tot het publiceren, bewerken, opties en andere gebruikers.
 • Bookmarklets maken het gemakkelijk om te publiceren op uw blog of links toe te voegen aan uw blogroll met een minimum aan inspanning.
 • Ping-O-Matic wordt ondersteund en dat betekent maximale exposure voor uw blog bij zoekmachines.

Joomla
Joomla
 
Joomla is een bekroond content management systeem (CMS) welke websites en krachtige online applicaties te bouwen mogelijk maakt. Met miljoenen websites draait op Joomla, wordt de software gebruikt door particulieren, kleine en middelgrote bedrijven en grote organisaties wereldwijd. Veel aspecten, waaronder het eenvoudige gebruiksgemak en uitbreidbaarheid, hebben Joomla de meest populaire website software beschikbaar.

Gallery
Gallery
 
Gallery is de volgende generatie van open source delen van foto's webapplicaties. Gallery geeft u een intuïtieve manier om fotobeheer naadloos in uw eigen website of u nu een kleine persoonlijke site of een groot community site draait. Honderdduizenden mensen en organisaties gebruiken Galerij om gepersonaliseerde fotoalbums op hun websites te creëren.

Gallery
Coppermine
 
Coppermine Photo Gallery is een open source image gallery applicatie. Het biedt vele mogelijkheden om uw foto's in uw website beschikbaar te stellen.

Gallery
Typo3
 
TYPO3 is een enterprise-class, Open Source CMS (Content Management System), internationaal gebruikt voor het bouwen en beheren van websites van alle soorten, van kleine sites voor non-profits om meertalige bedrijfsoplossingen voor grote bedrijven.