Bestanden uploaden...

Alle "html, htm, php etc." bestanden komen op de servers te staan in "/httpdocs".
Eventueel kunt u daaronder nog andere directories (mappen) aanmaken.

Cgi-scripts plaatst u in "/httpdocs/cgi-bin".

Het volledige pad is "/var/www/vhosts/domeinnaan.nl/httpdocs"
en "/var/www/vhosts/domeinnaam.nl/httpdocs/cgi-bin"

Is uw hostingaccount voor augustus 2013 aangemaakt, dan kan het zijn dat het pad voor cgi scripts anders was: "/var/www/vhosts/domeinnaam.nl/cgi-bin"
Eventuele scripts die daar nu nog staan, werken dus niet meer. U dient deze te verplaatsen naar "/var/www/vhosts/domeinnaam.nl/httpdocs/cgi-bin"