DNS aanpassen...

Aanpassingen in de DNS zijn voor eigen risico.
Indien uw website niet meer functioneert na een onjuiste aanpassing van de DNS records, dan kunnen wij op verzoek de DNS records herstellen. Wij brengen daarvoor € 17,50 administratiekosten in rekening.

1. Login op uw account. ( inloggen-account )
  2. Klik bij de desbetreffende domeinnaam op "DNS-instellingen"
  3. Is deze link niet zichtbaar klikt u eerst op "Meer weergeven"
  4. Op deze pagina staan alle DNS records van uw domeinnaam.
    U kunt via deze pagina records toevoegen en verwijderen.
    Waarschuwing! Experimenteer NIET met de DNS.
    Verander niets als u niet exact weet wat u doet.

Vanaf Plesk versie 8.6 is het mogelijk om het SOA (Start Of Authority) record te wijzigen. Dit kan echter grote gevolgen hebben voor de werking van uw website.
    Het is daarom NIET toegestaan om het SOA record te wijzigen.