DNSSEC is een cryptografische beveiliging voor het DNS-protocol...

Sinds 15 mei 2012 kunnen alle (.nl) domeinnamen van DNSSEC worden voorzien.
Wij ondersteunen echter (nog) geen DNSSEC voor nieuwe domeinnamen.
Als u een domeinnaam naar ons verhuist waarbij DNSSEC records aanwezig zijn, dan zullen deze komen te vervallen. Ook voor reeds bij ons geregistreerde domeinnamen ondersteunen wij DNSSEC niet.

Klik hier voor meer informatie over DNSSEC.

TIP
Kies altijd een wachtwoord dat niet te gemakkelijk te raden is en wat u kunt onthouden. Dus NOOIT uw geboortedatum of de naam van een van uw kinderen of uw huisdier.

Veilig betalen met iDEAL

NL-Registrar