Domeinnaam redirecten...

U kunt een domeinnaam aanvragen en laten "redirecten" naar een andere domeinnaam.
Een andere term voor "redirecten" is "forwarden".
Met een "redirect" kunt u géén e-mailaccounts aanmaken.
Na registratie en activering van uw account, kunt u zelf inloggen om de bestemmings-url op te geven.
Let op! U moet bij aanvraag van de domeinnaam aangeven dat u de domeinnaam wilt "redirecten".

Voer de volgende stappen uit om uw domeinnaam te redirecten (forwarden).

1. Login op uw account. ( inloggen-account )
  2. Klik bij de desbetreffende domeinnaam op "Hostinginstellingen".
  3. Vul bij "Adres van bestemming" de juiste url in. Bijvoorbeeld: https://www.pegasushosting.nl/
  4. Selecteer "Standaard doorschakelen" of voor "Doorschakelen via frame".
  5. Klik daarna op "OK"

TIP
Kies altijd een wachtwoord dat niet te gemakkelijk te raden is en wat u kunt onthouden. Dus NOOIT uw geboortedatum of de naam van een van uw kinderen of uw huisdier.