Mail naar een ander e-mailadres sturen...

U kunt e-mail eventueel omleiden (redirecten) naar een ander e-mailadres.
Dit gaat als volgt:

1. Login op uw account. ( inloggen-account )
  2. Heeft u meerdere domeinnamen, selecteer dan rechtsboven op de pagina bij "Abonnement" de juiste domeinnaam.
  3. Klik bovenaan de pagina op "Mail".
  4. Klik op het e-mailadres waarvan u de mail wilt doorsturen.
  5. Schakel het "Postvak" uit! Klik op het vinkje dat voor "Postvak" staat. Staat er geen vinkje, dan staat uw postvak al uit.
  6. Klik bovenaan de pagina op "Doorsturen".
  7. Het hokje voor "Het doorsturen van e-mailberichten activeren" aanvinken (er op klikken).
  8. In het veld achter "Het doorsturen van e-mailberichten activeren" kunt u nu 1 of meerdere e-mailadres(sen) invullen.
    U kunt elk adres op een nieuwe regel invoeren, of de adressen d.m.v. spaties, komma's en puntkomma's scheiden.
  9. Klik op "Ok" als u klaar bent.