Mailalias aanmaken Plesk 12...

Om een mailalias aan te maken voert u de volgende stappen uit:

1. Login op uw account. ( inloggen-account )
  2. Heeft u meerdere domeinnamen, selecteer dan rechtsboven op de pagina bij "Abonnement" de juiste domeinnaam.
  3. Klik bovenaan de pagina op "Mail".
  4. Klik op het e-mailadres waarvoor u een alias wilt aanmaken.
  5. Klik op "E-mailaliassen".
  6. Vul bij "E-mailalias" de alias in. (bijv. info2)
  7. Als u nog een alias wilt toevoegen klikt u op "E-mailalias toevoegen".
  8. Als u een alias wilt verwijderen klikt u op "Verwijderen".
  9. De eerste alias kunt u verwijderen door het veld leeg te maken.
  10. Als u klaar bent, klikt u onderaan op de pagina op OK.

Alle e-mail voor de aangemaakte aliassen worden nu in de mailbox van het desbetreffende mail account geplaatst.