Standaard index pagina...

Als u met uw browser (Internet Explorer, Firefox etc.) naar uw website gaat wordt standaard
index.html, index.htm, index.php, index.php3, index.shtml of index.cfm geladen.
Zorg er dus voor dat de index-pagina één van de genoemde bestandsnamen heeft. Kan het index-bestand niet worden gevonden, dan wordt de standaard testpagina weergegeven.
Let er wel op dat er maar 1 index-bestand in een directory staat!

Let op! Bestandsnamen zijn "hoofdletter gevoelig".

TIP
Kies altijd een wachtwoord dat niet te gemakkelijk te raden is en wat u kunt onthouden. Dus NOOIT uw geboortedatum of de naam van een van uw kinderen of uw huisdier.