Instructievideos...

Op deze pagina vindt u een aantal instructievideos die de werking van bijvoorbeeld het Controlpanel in beeld brengen.

18. DNS record toevoegen (NIEUW)
DNS record toevoegen. In dit voorbeeld voegen we een TXT record toe met de waarde "v=SPF1 MX A ip4:nnn.nnn.nnn.nnn ~all" (Plesk Onyx).

17. SSL certificaat verwijderen ( Nieuw )
In deze video ziet u hoe we een Let's Encrypt SSL certificaat verwijderen. U dient daarvoor in te loggen in het controlpanel (Plesk Onyx)

16. Gratis SSL certificaat installeren ( Nieuw )
In deze video ziet u hoe we een (gratis) Let's Encrypt SSL certificaat installeren. U dient daarvoor in te loggen in het controlpanel (Plesk Onyx)

15. Wachtwoord ftp wijzigen
Deze video laat u zien hoe u het ftp wachtwoord kunt wijzigen. U dient daarvoor in te loggen in het controlpanel (Plesk 12)

14. Een 2e ftp-account aanmaken in het controlpanel
In deze video kunt u zien hoe u een nieuw (2e) ftp-account in het controlpanel kunt aanmaken.

13. Installatron gebruiken in het controlpanel
Deze video laat zien waar de icon naar "Installatron" staat in het Plesk controlpanel. Met "Installatron" kunt u uw meer dan 150 verschilende applicaties installeren.

12. Wachtwoord Plesk controlpanel vergeten (versie 11.5, 12)
Deze video laat u zien wat u moet doen ingeval u het wachtwoord van het controlpanel vergeten bent. Weet u ook de gebruikersnaam en het e-mailadres niet meer, neem dan contact met ons op via de contactpagina op deze website.

11. DNS record toevoegen
In deze video laten wij zien hoe u een DNS record kunt toevoegen.

9. WordPress installeren met Installatron
Installeren van WordPress met Installatron. Hiervoor dient u in te loggen in het controlpanel (Plesk 11.5).

9. WordPress upgrade via Installatron
In deze video laten wij u een upgrade zien van WordPress 3.5 naar 3.7.1 via Installatron. Alles vanuit het Plesk 11.5 controlpanel.

8. Factuur e-mailadres wijzigen of controleren
Om het factuur e-mailadres te wijzigen, of te controleren, dient u in te loggen bij "Mijn pegasushosting". Deze video laat u zien hoe u dat kunt doen.

7. Inloggen Plesk controlpanel (versie 11.5)
In deze video logt u in via de de loginpagina van pegasushosting.nl.

6. Uitloggen Plesk controlpanel (versie 11.5)

5. Wachtwoord Plesk controlpanel wijzigen (versie 11.5)
In deze video gaan we er van uit dat u reeds bent ingelogt.

4. E-mail ophalen via webmail
Deze video laat zien hoe u via webmail uw e-mail kunt ophalen.

3. E-mailadres aanmaken
Deze video laat zien hoe u een e-mailadres kunt aanmaken in het controlpanel.

2. E-mailadres wachtwoord wijzigen als beheerder
Deze video laat zien hoe u, als beheerder, een e-mailadres wachtwoord kunt wijzigen in het controlpanel.

1. E-mailadres wachtwoord wijzigen als gebruiker
Deze video laat zien hoe u, als gebruiker, een e-mailadres wachtwoord kunt wijzigen in het controlpanel.