Website publiceren...

A.
Heeft u de bronbestanden van uw website op uw pc of laptop staan, dan kunt u uw website publiceren door de bestanden naar de webserver te uploaden.

Om uw bestanden te uploaden heeft u bij voorkeur een ftp-programma nodig.
Hiervoor kunt u bijvoorbeeld LeechFTP gebruiken.
Klik hier voor meer informatie.

Het is ook mogelijk om zonder ftp-programma uw bestanden te uploaden.
Kijk hiervoor bij bestanden-uploaden-zonder-ftp

B.
Indien u uw website online beheert d.m.v. een Content Management System zoals WordPress of Joomla, dan publiceert u de website ook via dit systeem.